Fiul Meu David

Domnul a spus: Cartea va fi un avertisment pentru cei pe care Domnul i-a chemat, dar nu au răspuns apelului Domnului în ascultare. Alegeţi! Vreţi să fiţi numiţi fiii Mei “David”?

 

Toate referinţele şi notele sunt din Biblia versiunea Recovery

 

La data de 20 iulie 2010, Domnul Mi-a spus următoarele: "Vei scrie o carte despre timpul sfârşitului. Acesta este scopul creaţiei tale." Am simţit, atunci ca Domnul parcă ar fi spus că nu va fi uşor, pentru că oamenii nu o vor accepta, cu excepţia doar a rămăsitei. Cartea va fi pentru rămăşiţă, pentru Mireasa Lui. Cartea va fi despre pregătirea revenirii Regelui şi pentru aceia care nu au ştiut, să fie avertizati. "Aceasta va fi un cadou pentru Mireasa Mea. Este pentru aceia care Mă iubesc, pentru aceia care sunt în căutarea Adevărului, care au strigat: "Doamne, spune-ne mai mult, numai adevărul, Doamne". Cartea va fi despre Isus. Isus este cheia, Isus trebuie să fie Cel asupra căruia vă concentraţi şi Isus este destinul vostru."
Toate acestea sunt însemnate în prima carte, “Ultima Chemare” , care a început la 22 aprilie 2011, când Domnul m-a instruit să scriu tot ce Spune. A doua carte, “Exodul”, care a început la 1 iulie 2011, arată modul în care Domnul Îi cheama pe copiii Săi din Egipt (lume), pentru a-i pregăti pentru Ţara Promisă (Mileniu). Cartea pe care o citiţi acum, “Fiul meu David”, este a treia carte.
Eu sunt doar ascultătoare in a face dorinţa Tatălui Meu. In 2009 am început să mă rog la Dumnezeu să-mi arate adevărul absolut despre El şi vremea sfârşitului. El îmi descoperă într-adevar adevărul. Şi cum l-am primit gratis îl voi da tot gratis mai departe.

 

http://www.mediafire.com/download/uz5f9sz186a87b1/fiul-meu-david.pdf

 

https://www.smashwords.com/books/view/173802

 

http://marriagesupper.wix.com/propheticalredirect#!page2-romanian/c2gm

 


Posts and Comments
To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page
No Thumbnail Remove Please choose a reason Please enter the place in the book. en en_US