Search
  • All Search Results
  • Books
  • Users
  • Groups
  • FAQs

Univers PROMOTIONS

Promotions By:
Univers PROMOTIONS
Risite 2013
Të dashur bashkëpunëtorë dhe klientë,
ju ftojmë të lexoni letrën e klientit për vitin 2013 ku mund të njiheni me risitë tona në vijim. Në vazhdimësi të një viti mjaft të sukseshëm dhe duke pritur një vit me po aq sfida, ju ofrojmë produktet tona dhe cilësinë më të lartë të shërbimit.
Gjatë vitit 2012 Univers Promotions hap një kapitull të ri në veprimtarinë e tij: PRINTIME DIXHITALE.
Një investim i ri i cili do të na japë mundësinë të plotësojmë më mirë kërkesat tuaja me produkte të munguara në tregun Shqiptar.
Cilësi superiore printimi me rezolucion 3600dpi/270lpi, format printimi deri në 100x32cm, mundësia e përdorimit të të dhënave të ndryshueshme, printimi në media të “vështira” si magnet, plastikë, polikarbonat etj, dhe integrimi me prerjen me forma të ndryshme ofrojnë prodhimin e shumë materialeve komunikimi për brandin tuaj, ku vetëm imagjnata pengon realizimin.

Keywords: 
promotions
Posts and Comments
To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page
No Thumbnail Remove Please choose a reason Please enter the place in the book. en en_US