Search
  • All Search Results
  • Books
  • Users
  • Groups
  • FAQs

Simeon van Witness

By:
Simeon van Witness
Waar komt ik vandaan? Waarom ben ik hier? Waar ben ik gaan?

Sommigen hebben gevraagd deze "The Golden vragen" Man's bestaan. Simeon van Witness kan worden aangemerkt als een nieuw Age Fantasy, op basis van een familie die wonen in een toekomstige wereld en een vader zijn zoon voorbereiden op een toekomst die voor ons ligt. De primaire leer boek voor deze voorbereiding is de geschiedenis van een wereld die bekend staat als de aarde.

Posts and Comments
Important Post
Langelaan

Je kan een Text niet gewoon overzetten met een Woordenboek. Ik heb Jarenlang Engels gesproken en gelesen. Woon in Duitsland waar ik me nu met het »Kasuk« heromslaag. De Text is en blijft in de Engelse of wat het ook was, Grammatik. ---Jij kanst helpen mij.--- Daar moet je zelf omschrijven. Of Probeer het met Google translate. Maar ook daar, het is uit een woordboek. en dat is logosch en niet wie de Taal creatief.

2 Comments
This comment was deleted.
Important Post
marjon123158

Ben slechts aan de vierde bladzijde begonnen maar als dit een vertaling was uit het engels het was een slechte vertaling. Needs work!!!!

1 Comment
marshallwren

Dank je. Dit is wat ik nodig had om te weten. Ik gebruikte Microsoft Translator. Weet jij een beter Translator.

To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page
No Thumbnail Remove Please choose a reason Please enter the place in the book. en en_US