Search
  • All Search Results
  • Books
  • Users
  • Groups
  • FAQs

Moja stvarnost u Kristu

Riječ Gospodnja By:
Moja stvarnost u Kristu

 

Moje intezitetno upoznavanje sa Gospodom bio je proces pražnjenja od duha ovoga svijeta u suradnji s Duhom Svetim. Preoblikovanja duše i tijela u poslušne dijelove posude. I nastanjenje sadržaja njenog, samog Boga. Proces primanja I obogaćenja Kristom i dalje traje do konačnog ispunjenja u vječnosti tim istim Gospodom.
Rođen od Duha Svetog moj se duh nalazio unutar duše i tijela koji su još nosili posljedice grešne naravi palog čovjeka. Duša (um, osjećaji i slobodna volja) kod naravnog čovjeka vodi glavnu riječ. Dok kod novorođenog ili rođenog od Boga (Ivan 3:6) to treba činiti tvoj unutarnji čovjek vođen Duhom Svetim. Taj ti treba imati glavnu riječ.
I ako to ne znaš i ne učiniš ništa po tome pitanju tvoj unutarnji čovjek vene i pati. A tako i Duh Sveti koji je u tebi jer ne živiš život već ropstvo. Duša, točnije ne obnovljeni um, pobrkani osjećaji, ne usmjerena volja i tijelo djeluju svojom palom stvarnošću paloga čovjeka.


This eBook is available at the following stores (among others):

and in many other eBook-stores

€2.99
Posts and Comments
To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page
No Thumbnail Remove kmdc5f78706b755_1434149661.8397700787 978-3-7368-9955-1 Please choose a reason Please enter the place in the book. en en_US