Search
  • All Search Results
  • Books
  • Users
  • Groups
  • FAQs

Monik

BDSM Erotična Novela By:
User: OldCuck
Monik

Bob je prav običajen gospod v najlepših letih. Otroci so že odšli in življenje teče po ustaljenih tirnicah: služba, dom, ob nedeljah seks z lepo ženo Ann in vsakodnevne vaje iz drkanja.

Usodno srečanje s skrivnostno Monik in drzna poteza pa na glavo postavita vse, kar je do sedaj poznal. Po vznemirljivi seksualni torturi, ki mu jo pripravita znanca, išče nove metode za potešitev svojih izprijenih želja. Že je prepričan, da se v svetu razuzdanih igric prav dobro znajde, ko se sredi bizarnega prizora presenečen zave, da še zdaleč ni gospodar svojih dejanj in da se je njegova pustolovščina pravzaprav šele začela.

Monik - BDSM Erotična Novela je neposredna, iskrena, z lahkotnim humorjem začinjena pripoved moškega, ki odvrže puritansko masko in neobremenjen odkriva nenavadne dimenzije spolnosti. Kovinski obroči, vrvi, bolečine, ponižanje – vse kmalu spozna do obisti. Le kaj ga torej še čaka za zidovi nevpadljivih predmestnih hiš?


This eBook is available at the following stores (among others):

and in many other eBook-stores

$0.00
Posts and Comments
To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page
No Thumbnail Remove fb56b8a28ecca55_1443120039.1159679890 978-3-7396-1550-9 Please choose a reason Please enter the place in the book. en en_US