Search
  • All Search Results
  • Books
  • Users
  • Groups
  • FAQs

Természeti katasztrófák – általuk Isten szól hozzánk!

Best.-Nr. 027-24 By:
Természeti katasztrófák – általuk Isten szól hozzánk!

Egy ideje már televízióra sincs szükségünk ahhoz, hogy képet alkossunk magunknak a természeti katasztrófákról, mert azok gyakran a közvetlen környezetünkben történnek. Az árvizek és erdőtüzek mellett szinte mindennaposak lettek a földrengések, a földcsuszamlások, a ciklonok és a hőhullámok.
Egyesek aggódva kérdezik, vajon mikor érik utol őket is ezek a csapások. Az anyagi károk milliárdokra rúgnak, és még ennél sokkal súlyosabb, hogy nagyon sok ember életét is veszti ezekben a katasztrófákban.
A klímakutatók azt vizsgálják, mi lehet az oka ezeknek a szörnyű eseményeknek. Nyugatias, elemző gondolkodásmódunk szerint kézenfekvő, hogy egy eseményt meg kell, hogy előzze az azt előidéző ok. A tudósok többsége egyetért abban, hogy a globális felmelegedés a sok katasztrófa okozója....


As this book was uploaded as an epub file, you can only read a reading sample online. However, you can download the whole book.

Posts and Comments
To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page
No Thumbnail Remove Please choose a reason Please enter the place in the book. en en_US