Search
  • All Search Results
  • Books
  • Users
  • Groups
  • FAQs

Het verlangen van een Vrachtwagenchauffeur

Best.-Nr. 034-27 By:
Het verlangen van een Vrachtwagenchauffeur

In mijn hart was er van kinds af aan een grote droom: Ik wilde vrachtwagenchauffeur worden en vrij zijn. Omdat men het vrachtwagenrijbewijs pas met 21 jaar kon halen, begon ik op 15-jarige leeftijd een opleiding als automonteur. In deze tijd leerde ik een leven kennen, dat totaal in contrast stond met mijn christelijke opvoeding.
Ik hield op om naar de Bijbelbespreking van de christelijke samenkomsten te gaan en wilde ook met Jezus niets meer te maken hebben. De christelijke opvoeding van mijn ouders had tot die tijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Maar nu waren kroeg, alcohol, sigaretten en het vloeken, dat ik mij had aangewend – mijn leven. Mijn ouders wilden dit niet accepteren. Om hen duidelijk te maken, dat ik met Jezus niets meer te maken wilde hebben, deed ik het volgende: Ik...


As this book was uploaded as an epub file, you can only read a reading sample online. However, you can download the whole book.

Posts and Comments
Important Post
Deleted User

Berkeley, CA

FB was developed as a heinous game for comparing female college students to
one another and letting frat boys vote for them or denigrate them based on how
""hot"" they were. How can you expect something that grew from this seed to be
ethical and trustworthy?
Pedophiles are fishing, grooming and entraping young girls 10-13 years old
every day Skype, FB etc. could care less I know from personal horrific
experience.
This... Show more

1 Comment
This comment was deleted.
To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page
No Thumbnail Remove Please choose a reason Please enter the place in the book. en en_US