Search
  • All Search Results
  • Books
  • Users
  • Groups
  • FAQs

A hívás

Best.-Nr. 40-24 By:
A hívás

Pi... pi... pi... Jártál már te is így? Fel akarod hívni a legjobb barátodat vagy barátnődet, de foglalt. Vársz öt percet, újból próbálkozol, és még mindig foglalt. Többszöri próbálkozás után azt kérdezed, ugyan kivel beszél ilyen sokáig.
Nem lenne jó, ha éjjel-nappal bármikor elérhetnéd? Nem szeretnéd, ha soha nem kellene várnod, amíg a batárnőd vagy a barátod felveszi a telefont? Ez tetszene, ugye?
A mai technika segítségével könnyen kapcsolatba léphetünk másokkal, de ha lemerül az akkumulátor, még a legújabb okostelefon se jó semmire.
Ismerek egy olyan kapcsolatot, amely mindig működik. Annak, akit ezen a vonalon el tudok érni, mindig van ideje, soha nem ideges, nem stresszel, és minden érdekli, amit mondok. Talán már kitaláltad, ki lehet ez: Isten, a mennyei Atya. Fián, Jézus Krisztuson keresztül mindig kapcsolatban lehetek vele. Olyan jó, hogy létezik ez az összeköttetés!...


As this book was uploaded as an epub file, you can only read a reading sample online. However, you can download the whole book.

Posts and Comments
To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page
No Thumbnail Remove Please choose a reason Please enter the place in the book. en en_US