Cover

Sjetva i žetva u Gospodu

 

 

 

Sjetva i žetva

u Gospodu

 

 

 

Autor: Mihael Kozić (Kozich)

 

 

Ova mala knjižica je priručni vodić kroz sjetvu i žetvu Riječi Gospodnje kao podsjetnik pravoga puta. Koji je određen Gospodnjim principima kroz njegovu Riječ. Bilo koje područje tvoga života: zdravlje, financije, obitelj, uspješnost, rasprostranjenost, mir.. zahtijeva upotrebu ovih jednostavnih principa sjetve i žetve u vjeri.

Neka te Gospod Isus blagoslovi.

Priprema sjetve

 

 

 

   U naravnome svijetu prije sjetve moramo znati što želimo sijati, isto tako moramo znati gdje će mo to sjeme sijati. Tlo za sjetvu mora imati određenu veličinu kvalitete za određeno sjeme. Zemlja mora biti dobra, čista, bez korova, poorana, usitnjena natopljena. Isto tako i sjeme mora biti zdravo i kvalitetno. Moramo imati određeni alat za pripremu zemlje i samu sjetvu. I na kraju treba zasukati rukave i raditi.

   Kao u naravnome i u duhovnome svijetu moramo znati što želim od Gospoda. Pripremanje zemlje u koju će mo sijati, to je naše srce prožeto Duhom Gospodnjim. Zatim tu je i alat, a to su naša usta. I na kraju dolazi sjeme za ono što želimo od Gospoda, a to je Riječ Gospodnja.

 

Zemlja

 

  

Zemlja predstavlja svako područje našega života, kao zasebno polje koje trebamo obrađivati, sijati, brinuti se o njemu i naposljetku žeti. Uvijek sijemo u duhovni svijet, te se obilje Riječi Gospodnje prelije i u vidljivo stanje. Uvijek je prvo duhovno stvaranje, a zatim dolazi i materijalno očitovanje.

 

   Gospod Isus je razmjenom na Križu svakome osigurao dobru zemlju i sve druge uvjete da bi se došlo do žetve (Gal 3:13-14). Važno je i kako gledamo zemlju koju nam je Gospod priskrbio. Izraelci kada su došli na sam prag obećane zemlje, nisu je prepoznali. Već što su vjerovali,

Imprint

Publisher: BookRix GmbH & Co. KG

Text: Mihael Kozić
Images: Mihael Kozić
Editing/Proofreading: Mihael Kozić
Translation: Mihael Kozić
Publication Date: 06-20-2015
ISBN: 978-3-7396-0100-7

All Rights Reserved

Dedication:
Ova mala knjižica je priručni vodić kroz sjetvu i žetvu Riječi Gospodnje kao podsjetnik pravoga puta. Koji je određen Gospodnjim principima kroz njegovu Riječ. Bilo koje područje tvoga života: zdravlje, financije, obitelj, uspješnost, rasprostranjenost, mir.. zahtijeva upotrebu ovih jednostavnih principa sjetve i žetve u vjeri. Neka te Gospod Isus blagoslovi. Mihael Kozić

Next Page
Page 1 /