Search
 • All Search Results
 • Books
 • Users
 • Groups
 • FAQs

Books

Buy Bibles eBooks - Language: Albanian - BookRix eBook Shop

Find great, yet low-priced, eBooks in the category: Bibles. Discover new authors and their eBooks in Albanian. You can buy all eBooks published on BookRix in all the major eBook stores.

 • 1

Bibël
Helfen aus Dank Bibël
 • Albanian
 • 781970 Words
 • Ages 0 and up
 • 501
 • 1

Gjenezë 1   1 Në fillim Perëndia krijoi qiejt dhe tokën. 2 Toka ishte pa trajtë, e zbrazët dhe errësira mbulonte sipërfaqen e humnerës; dhe Fryma e Perëndisë fluturonte mbi sipërfaqen e ujërave. 3 Pastaj Perëndia tha: "U bëftë drita!". Dhe drita u bë. 4 Dhe Perëndia pa q... Read more...

Keywords: Bible, Language, Old Testament, New Testament, Bibla, Gjuha, Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

€0.00

 • 1

To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page