Search
 • All Search Results
 • Books
 • Users
 • Groups
 • FAQs

Books

Free eBooks - Bibles - Language: Albanian

Here you can find free books in the category: Bibles. Read online or download Bibles eBooks for free. Browse through our eBooks while discovering great authors and exciting books in Albanian.

 • 1

Dhurata më e madhe
Manfred Röseler Dhurata më e madhe

Best.-Nr. 031-9

 • Albanian
 • 925 Words
 • Ages 0 and up
 • 128
 • 0

Për shumë njerëz Krishtlindja është festa e familjes, e kishës dhe e dhuratave. Një ngjarje që na bën të gjithëve të gëzohemi. Ndërsa për të tjerë, Krishtlindja është festa e vetmisë dhe për të tjerë akoma festa e dëshpërimit. Numri i atyre që kryejn vepra të dëshpëruara rr... Read more...

Keywords: Dhurata, madhe, Krishtlindja, jetuar, Mёkat, Perёndia, Ёshtё, Perëndia

For Free

 • 1

To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page