Books

Free eBooks - Business & Economics - Language: Albanian

Here you can find free books in the category: Business & Economics. Read online or download Business & Economics eBooks for free. Browse through our eBooks while discovering great authors and exciting books in Albanian.

  • 1

Marketingu
Johann GÜNTHER Marketingu

Hyrje e ilustruar me shembuj

  • Albanian
  • 2 Words
  • Ages 0 and up
  • 1095
  • 4

Marketing book in Albanian language Shumë profesione po ndryshohen nga media e re. Disa po zhduken krejtësisht. Njerëzit që punojnë në këto fusha duhet të përballen me ndryshimet dhe të përshtaten. Trainimi dhe arsimimi i mëtejshëm janë mënyrat më të mira për të shmangur papunësinë.

Keywords: Marketing, Business, New Media

For Free

  • 1

To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page