Search
 • All Search Results
 • Books
 • Users
 • Groups
 • FAQs

Books

Buy eBooks - Language: Albanian - BookRix eBook Shop

Find great, yet low-priced, eBooks. Discover new authors and their eBooks in Albanian. You can buy all eBooks published on BookRix in all the major eBook stores.

 • 1

Bibël
Helfen aus Dank Bibël
 • Bibles
 • Albanian
 • 781970 Words
 • Ages 0 and up
 • 450
 • 1

Gjenezë 1   1 Në fillim Perëndia krijoi qiejt dhe tokën. 2 Toka ishte pa trajtë, e zbrazët dhe errësira mbulonte sipërfaqen e humnerës; dhe Fryma e Perëndisë fluturonte mbi sipërfaqen e ujërave. 3 Pastaj Perëndia tha: "U bëftë drita!". Dhe drita u bë. 4 Dhe Perëndia pa q... Read more...

Keywords: Bible, Language, Old Testament, New Testament, Bibla, Gjuha, Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

€0.00

Shkenca si te behesh i pasur
Noor B. Seiti Shkenca si te behesh i pasur
 • Social Science
 • Albanian
 • 23483 Words
 • Ages 18 and up
 • 0
 • 0

Libri "Shkenca si të bëhesh i pasur " është shkruar nga autori i mirënjohur amerikan, ëallace D.ëattles dhe është njëri nga dy librat e tij të serisë së botuar nga enti ynë botues, me këshilla praktike për të përsosur njerëzimin njerëzimin drejt prosperitetit ekonomik dhe n... Read more...

Keywords: shkenca, pasuri

$2.99

 • 1

To ensure optimal functioning, our website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. More info
OK
Top of page